Snapdragon 700În cadrul expoziției Mobile World Congress, Qualcomm a anunțat seria de procesoare Snapdragon 700, care a obținut unele caracteristici din seria de top 800.

Denumiri concrete și numere de ordine ale procesoarelor nu au fost anunțate. Cu toate acestea, se știe că vor exista mai multe modele și toate vor fi destinate dispozitivelor din categoria medie de preț. Producătorul pretinde o creștere dublă a performanței, cu utilizarea sistemului de inteligență artificială, creșterea eficienței energetice cu 30% și o autonomie mai bună comparativ cu Snapdragon 660.

În plus, modelele din seria 700 vor primi un procesor de semnal digital Hexagon DSP, procesor de prelucrare a imaginilor Spectra ISP, nuclee Kryo, grafică Adreno și modem LTE din seria 800. Procesoarele vor suporta tehnologia de încărcare rapidă Quick Charge 4.0 și Bluetooth 5.0.

SoC Snapdragon 7xx vor fi trimise producătorilor în prima jumătate a acestui an. Primele dispozitive bazate pe aceste cipuri vor apărea în vânzare la sfârșitul anului 2018 sau la începutul anului 2019.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.