Imagini pentru samsung itmoldovaPotrivit unui raport The Wall Street Journal, Samsung câștiga aproximativ 110 dolari de la fiecare iPhone X, sau în total cu 4 miliarde dolari mai mult decât vânzarea componentelor pentru Galaxy S8.

Trebuie remarcat faptul că gigantul coreean are capacități mari de producție și este unul dintre cei mai mari producători de componente pentru diferite electronice. Apple este în prezent unul dintre clienții cheie ai Samsung, în ciuda concurenței și a litigiilor.

Specialiștii de la Counterpoint Technology au realizat un studiu, pentru publicația WSJ, în care au stabilit că Samsung va câștiga 110 dolari de la vânzarea componentelor pentru un iPhone X. În același timp, prețul componentelor pentru propriul smartphone Galaxy S8 este de 202 dolari. Diferența dintre veniturile totale experții au obținut-o în baza faptului că Apple, timp de 30 de luni, va vinde 130 de milioane de iPhone X, iar Samsung – aproximativ 50 de milioane de Galaxy S8.

În plus pe lângă baterii și condensatoare, producătorul coreean livrează companiei Apple display-uri OLED, cipuri de memorie NAND și memorii pentru stocare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.