MUK-AUTODESKGrupul de companii MUK și Autodesk, liderul mondial în dezvoltarea de software pentru proiectare 2D și 3D, precum și crearea graficelor și animaților, au anunțat extinderea cooperării și semnarea unui acord de distribuție pe teritoriul Republicii Moldova.

Autodesk dezvoltă soluții pentru inginerie industrială și civilă, industria constructoare de mașini, design, multimedia și divertisment, integrând în acestea tehnologii avansate 2D și 3D pentru vizualizare, modelare și analiza comportamentului proiectelor dezvoltate în stadiile incipiente de proiectare.

Produsul de top al companiei este sistemul automatizat de proiectare AutoCAD. Pachetul software include un set complet de instrumente pentru o modelare 3D complexă, inclusiv lucrul cu forme nestandarde, crearea și editarea modelelor 3D ale corpurilor și a suprafețelor, navigație 3D îmbunătățită și mijloace eficiente de producere a documentației de lucru.

Pe lângă AutoCAD, portofoliul Autodesk include și o serie de alte produse. Soluțiile companiei, cum ar fi Fusion 360, Inventor, Alias și Vault sunt utilizate în industria constructoare de mașini, electromecanică și industria auto. O serie de produse sunt utilizate în industria arhitecturală și construcții, pentru proiectarea clădirilor și construcțiilor, modelarea și analiza structurilor și subsistemelor acestora. Printre acestea sunt sisteme de proiectare parametrică bazate pe tehnologia BIM (Building Information Modeling) Revit, Navisworks, Formit PRO, InfraWorks – aplicația pentru proiectarea subsistemelor de clădiri Civil 3D și Fabrication CADMEP, precum și alte sisteme analitice pentru soluționarea sarcinilor de proiectare ecologică rațională. De asemenea, portofoliul companiei conține software pentru lucrul cu animația, grafica și realitatea virtuală – Maya, 3ds Max, MotionBuilder, Mudbox, etc. Acestea vă permit să creați conținut multimedia pentru toate domeniile industriei de divertisment – de la efecte vizuale în filme și televiziune, și până la animație și dezvoltarea jocurilor video.

Pentru a afla mai multe informații despre produsele Autodesk, vă rugăm să sunați la numărul de telefon +373-677-00-611, sau să scrieți la office@muk.md.

Despre Autodesk

Autodesk este cel mai mare dezvoltator din domeniul de proiectare asistată de calculator. Compania oferă soluții software CAD pentru diverse industrii, care deservesc mai mult de patru milioane de utilizatori. Astăzi, multe produse Autodesk au devenit standarde de facto în domeniul tehnologiilor CAD și GIS, iar compania este lider mondial în vânzarea de astfel de programe.
www.autodesk.com

Despre grupul de companii MUK

Grupul de companii MUK și-a început activitatea în mai 1997. Domeniul principal de activitate al MUK este distribuția de echipamente informatice, software, echipamente periferice și de rețea. MUK oferă o gamă largă de servicii suplimentare pentru dealerii săi, ce permite să vorbim despre MUK ca despre o companie unică care dezvoltă modelul Value Added Distribution (VAD) și vinde produse printr-o rețea de dealeri, care în prezent include peste 1300 de companii partenere din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan și Ucraina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.