Meizu-MX4-Pro-1

Potrivit unor informații neoficiale, compania Meizu cooperează cu Nokia, în cadrul proiectului de producere a modelului internațional de smartphone Meizu MX4. Dispozitivul are numele de cod Supreme și la exterior își păstrează caracteristicile originale. Se presupune că Nokia se va ocupa de „restyling” și, probabil, de adaptarea software-ului.

În special, îmbunătățirile vor afecta camera smartphone-ului Meizu MX4. Informații privind alte modificări nu sunt, anunță AndroidHeadlines. De asemenea, nu se știe cum va apărea produsul pe piață – sub marca Nokia, Meizu, sau într-o altă formă. În plus, este posibil că informațiile, difuzate de publicațiile din China, nu sunt nimic mai mult decît zvonuri și că nu va apărea nici un „parteneriat” între Nokia și Meizu.

În favoarea celor din urmă indică și faptul că compania chineză a stabilit o relație de parteneriat cu Canonical. Prin urmare, mult mai probabil e că în vînzare va apărea smartphone-ul Meizu, care va rula Ubuntu Touch. Se crede că producatorul lui MX4 nu are nevoie de alți parteneri pentru a-și promova smartphone-urile.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.