Ivanti Vă invităm să vizitați webinarul organizat de grupul de companii MUK și compania Ivanti, dedicat soluției Ivanti Patch for SCCM.

Webinarul va avea loc pe 4 aprilie 2018, la ora 11:00 și va dura 30 de minute.

În cadrul webinarului vor fi analizate următoarele:
– cum se asigură instalarea actualizărilor software de la părțile terțe, dacă în companie este deja instalat Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM);
– cum soluția Ivanti Patch pentru SCCM vă permite să aduceți valoare suplimentară vânzării SCCM, iar clientul să primească patch-uri pentru software de la părțile terțe folosind consola Microsoft SCCM.

Ivanti Patch for SCCM – este o soluție simplă și ieftină, care nu necesită implementare, se  instalează direct în consola Microsoft SCCM și permite să instalați patch-uri pentru orice software de la dezvoltatorii terți.

Ivanti este o companie nouă evolutivă, care, prin integrarea și automatizarea sarcinilor critice Ivanti, modernizează IT-ul și ajută companiile să realizeze cu succes transformarea digitală.

Ivanti este specializată pe cinci segmente cheie: Consola de administrare unică (UEM), managementul serviciilor IT (ITSM), gestionarea activelor IT (ITAM), raportare și monitorizare.

Speaker-ul: Serghei Smelov, consultant tehnic al companiei Ivanti.

Înregistrarea pentru webinar:
https://ivanti.webex.com/ivanti/onstage/g.php?MTID=eca2c7c301fe2a10078aed81b9764c720

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.