Steve Jobs, CEO-ul Apple, a anunţat că îşi va lua unnou concediu medical, la un an jumătate după ce a revenit la conducerea companiei după o pauză de şase luni în care a suferit un transplant de ficat.

Acţiunile Apple au scăzut imediat după publicare anunţului.

„La cererea mea, consiliul de directori mi-a permis să plec în concediu de odihnă pentru a mă ocupa de sănătatea mea. Voi continua să fiu CEO şi voi participa la luarea deciziilor”, a declarat Jobs, într-un comunicat.

În perioada în Jobs va fi plecat, Tim Cook, actual director operaţional se va ocupa de companie.

Apple, producătorul telefoanelor iPHone şi al tablet PC-urilor iPad, este cea mai valoroasă companie de IT din lume, cu o capitalizare de 320 de miliarde de dolari.

Acesta este textul scrisorii trimise de Steve Jobs angajaţilor Apple:

„Echipă,

La cererea mea, consiliul director mi-a permis să plec în concediu de odihnă pentru a mă ocupa de sănătatea mea. Voi continua să fiu CEO şi voi fi implicat în luarea deciziilor strategice legate de companie.

I-am cerut lui Tim Cook să se ocupe de operaţiunile de zi cu zi ale Apple. Am încredere că Tim şi restul echipei manageriale vor face o treabă foarte bună în executarea planurilor grozave pregătite pentru 2011.

Iubesc Apple foarte mult şi sper să mă întorc cât mai devreme posibil. Între timp, familia mea şi eu vom aprecia foarte mult respectul faţă de viaţa noastră privată.

Steve”

sursa: zf.ro

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.