i1

Adesea auzim diverse istorii despre supraîncălzirea sau explozia a unor smartphone-uri care cauzează proprietarilor leziuni corporale sau deteriorează lucrurile acestora. Dar această poveste este despre ceea cum un iPhone a salvat viața a unei persoane.

Sergentul armatei SUA, Sean Frank, aflîndu-se în Afganistan, ca prin minune a scăpat de moarte datorită unui iPhone 5. Aproape de punctul de control, unde se afla acesta, a avut loc un atentat sinucigaș. Bomba a fost plină cu obiecte metalice mici, dintre care unul, suficient de mare, a ajuns în pieptul soldatului.

Din fericire, în buzunarul de la piept se afla smartphone-ul care a reușit să oprească aschia. Restul obiectelor nu erau la fel de mari și au ajuns în mîini și picioare. Într-un interviu, sora lui Frank a declarat că dacă nu era acel smartphone, acum fratele ei nu era în viață.

i2

i5

i4

i3

i2

Revenind din Afganistan, Frank a încercat să convingă Apple să-i înlocuiască smartphone-ul pe unul nou și să-l păstreze ca amintire pe cel vechi. Însă, compania americană a căzut de acord doar după trei luni, cînd aceasta istorioară a fost difuzată de o televiziune.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.