igtvMajoritatea din noi suntem obișnuiți să vizionăm diferite videoclipuri pe YouTube. Cu toate acestea, foarte curând poziția dominantă a gigantului poate să sufere din cauza serviciului IGTV, lansat de Instagram acum câteva zile. Mulți cred că noul serviciu poate face o concurență puternică pentru YouTube.

Mulți autori de conținut căuta de mult timp o alternativă pentru YouTube, din cauza politicii instabile a companiei privind plățile în numerar către proprietarii de canale populare, scrie Engadget. Cei care fac bani din conținutul video, deja de ceva timp nu sunt împotrivă să treacă la o altă platformă, care nu apără atât de sever drepturile de autor și nu inaintează zeci de condiții. Până la moment concurenți nu erau, unul din aceștia ar putea fi IGTV.

Problema celor din urmă este că nu presupune nici o formă de câștig. Însă, creatorii serviciului nu exclud introducerea unui sistem avansat de generare de bani în viitorul apropiat. Mulți bloggeri sunt obosiți de YouTube. Potrivit acestora, puteți câștiga nu numai datorită plăților serviciului, dar și prin intermediul publicității native.

Remarcăm că IGTV este disponibil atât ca aplicație separată cât și în Instagram. Cu ajutorul noii funcții, puteți filma și publica videoclipuri orientate pe verticală, cu o rezoluție de până la 4K și cu o durată de o oră. Anterior, utilizatorii Instagram putea distribui videoclipuri doar de un minut.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.