Peste un an de la moartea lui Steve Jobs, de pe un santier naval olandez a coborit ultima creatie a cofondatorului Apple – iahtul „Venus”. Asupra proiectului el a lucrat citiva ani impreuna cu designerul francez Philippe Starck. Despre constructia iahtului, pentru prima data, am aflat din biografia lui Steve Jobs, scrisa de Walter Isaacson.

Primele poze si video cu „Venus” au fost postate de publicatia olandeza One More Thing. La ceremonia de lansare a iahtului au participat vaduva lui Steve Jobs – Laurene si cei trei copii – Reed, Erin si Eve. La eveniment au participat si toti cei care au lucrat asupra acestui proiect. De la familia Jobs acestea au primit playere iPod shuffle si o scrisoare de multumire pentru munca grea depusa.

Carcasa „Venus” este fabricata din aluminiu, datorita caruia iahtul este mai usor decit alte nave similare. Lungimea navei este de aproximativ 70-80 de metri, iar in partea din fata a fost plasata o terasa cu jacuzzi, in camera de control sunt 7 iMac-uri de 27-inch, prin intermediul carora este controlat iahtul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.