Dupa cum si a promis asta vara, Google a început să accepte companiilor şi brandurilor să îşi realizeze propriile pagini pe site-ul de socializare Google+, noua facilitate care poartă numele Pages, permite acestora să interacţioneze mai bine cu utilizatorii site-ului.

Organizaţiilor nu li se va impune o taxă pentru folosirea facilităţii, iar Google nu va pune reclame pe aceste pagini. Astfel, gigantul internet speră să lovească în site-ul concurent Facebook, care permite companiilor şi brandurilor să realizeze pagini proprii punind în acelaşi timp reclame pe aceste pagini.

Paginile Google+ oferă companiilor, produselor, mărcilor şi organizaţiilor o identitate publică şi prezenţa în Google+. În prezent, paginile pot fi create pentru una dintre cele cinci categorii pentru a vă îndruma în momentul înscrierii:

  1. produs sau marcă;
  2. companie, instituţie sau organizaţie;
  3. companie locală sau locaţie;
  4. arte, divertisment sau sporturi;
  5. altele.

Paginile Google+ interacţionează în universul Google+ la fel ca proprietarii de profiluri Google+ obişnuite, şi anume, pot să adauge persoane în cercuri, să-şi editeze profilul, să distribuie lucruri în Google+, să dea +1 pentru comentarii şi fotografii şi să creeze şi să participe la hangouturi.

Conform Google, pină în prezent peste 40 de milioane de persoane s-au înscris pe site-ul de socializare.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.