Dupa anuntul de vineri a verdictului instantei de judecata din San Jose, conform caruia Samsung va trebui sa plateasca companiei Apple 1 miliard de dolari despagubiri pentru prejudiciile cauzate de incalcarea citorva brevete, au urmat declaratiile participantilor la procesul de judecata.

Apple a definit procesul ca o disputa asupra valorilor, iar Samsung a numit horarirea instantei de judecata drept o pierdere pentru consumatorii americani si a promis sa continue lupta pentru a schimba sentinta.

Compania Google, care urmarea acest proces, deoarece platforma Android este folosita in dispozitivele Samsung, dupa citeva zile de tacere a facut o declaratie.

In declaratia gigantului, publicata de site-ul The Verge, se anunta ca majoritatea brevetelor care au fost discutate in instanta, nu se refera la nucleul sistemului de operare Android. Mai mult decit atat, unele dintre ele au fost revizuite de Oficiul de Brevete din SUA.

„Noi lucram cu partenerii nostri pentru a oferi consumatorilor produse inovatoare la preturi accesibile si ar fi bine nimic sa nu incurce acestui fapt”, a declarat gigantul software.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.