Gear S3În cadrul expoziției IFA care se desfășoară la Berlin, compania Samsung le-a prezentat jurnaliștilor noile sale ceasuri inteligente Gear S3.

Noile dispozitive inteligente Samsung au display-uri cu o diagonală de 1,3 inch și o rezoluție de 360​×360 pixeli. Modelul arată un pic mai mare decât cel din anul trecut Gear S2. Noul ceas este echipat cu un modul GPS și chiar cu difuzoare. Versiunea cu suport pentru rețelele LTE va fi disponibilă mai târziu.

Bateria ceasului are o autonomie pentru trei sau patru zile de utilizare activă. Atunci când ceasul are doar 5% de baterie, Gear S3 trece în modul „Only Watch”, iar pe acesta se afișează doar ora. În acest regim puteți conta chiar și la o zi de autonomie.

Gear S3 2

Vor fi disponibile două versiuni ale ceasului: Clasic și Frontier. În primul este utilizat oțel inoxidabil lustruit, în timp ce în al doilea carcasa este fabricată din plastic negru mat.

Ceasul va rula Tizen în calitate de sistem de operare. În vânzare Gear S3 va fi disponibil până la sfârșitul anului. Prețul nu a fost anunțat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.