Note 7Samsung a suspendat producția smartphone-urilor Galaxy Note 7. Dezvoltatorul a recurs la acest pas după înregistrarea numeroaselor cazuri de supraîncălzire și aprindere a dispozitivelor din cauza problemelor cu bateria.

Compania sud-coreeană a suspendat temporar producția pentru export a smartphone-urilor Galaxy Note 7, deoarece au apărut noi anunțuri de explodare a bateriei, relatează Yonhap Newscitând o sursă anonimă.

Potrivit sursei citate, temporar nu va funcționa uzina companiei din Vietnam, care este direct implicată în producerea dispozitivelor pentru export și livrări internaționale.

La începutul lunii septembrie, Samsung s-a adresat proprietarilor de Galaxy Note 7 cu o recomandare de înlocuire a dispozitivelor sale, cât mai curând posibil. Compania a declarat că acestea se pot supraîncălzi în timpul utilizării și chiar exploda. Motivul enunțat a fost o problema cu bateria, deoarece în interior sunt instalate baterii defecte.

În total Samsung a rechemat aproximativ 2,5 milioane de unități vândute anterior în diferite țări. La două zile după începerea campaniei, valoarea acțiunilor companiei a scăzut cu 22 de miliarde de dolari.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.