Victoriabank, în colaborare cu compania Visa International, lansează achitările contactless cu smartphone-ul, alternativa cardului bancar contactless.

Serviciul de plăți contactless, cunoscut în lume ca cea mai rapidă modalitate de achitare cu cardul la terminalul de plată, devine acum disponibil și pentru smartphone. Victoriabank multiplică posibilitățile de utilizare a smartphone-ului, oferind încă o modalitate comodă și rapidă de plată pentru cumpărăturile de zi cu zi.

Tehnologia de tip contactless, utilizată prin intermediul cardurilor bancare de tip Visa payWave şi Mastercard PayPass sau cu smartphone-ul, este disponibilă pentru clienții Victoriabank atât în țară, cât și în străinătate.

Cum funcționează serviciul de plăți contactless  cu smartphone-ul?

Cardul bancar de tip Visa integrat într-un smartphone se va transforma într-un „card virtual”, iar clientul nu va mai fi constrâns să aibă permanent la dispoziție cardul bancar. Pentru a beneficia de noua metodă de plată contactless prin intermediul smartphone-ului, este necesar să instalaţi aplicația VictoriaPayAplicația este disponibilă pentru deținătorii de smpartphone cu Android 4.4 (și versiuni superioare), înzestrat cu modulul NFC (NearFieldCommunication), care poate fi descărcată GRATUIT de pe Google Play. Aplicația este valabilă pentru orice tip de card Visa, atât contactless, cât și non-contactless (cu excepția cardurilor Visa Electron).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.