TorrentsMD, cel mai mare site de sharing din Moldova, a fost suspendatCel mai mare site de schimb de fișiere din Moldova, TorrentsMD, este suspendat. Anunțul a fost făcut de către administratorii site-ului, care au scris pe twitter că nu știu când site-ul va fi pus înapoi pe picioare și că problema este mai gravă decât deobicei. Potrivit ultimelor informații, încă nu este clar dacă site-ul va mai fi sau nu disponibil pentru utilizatorii de internet din Moldova. 

TorrentsMD este cel mai mare site de sharing din Moldova, unde utilizatorii înregistrați pot descărca gratuit filme, jocuri, cărți, muzică, etc.

sursa: UNIMEDIA

4 COMENTARII

  1. […] TorrentsMD, cel mai mare site de sharing din Moldova, a fost suspendat Wed Oct 13, 2010 13:34 pm Cel mai mare site de schimb de fișiere din Moldova, TorrentsMD, este suspendat. Anunțul a fost făcut de către administratorii site-ului, care au scris pe twitter că nu știu când site-ul va fi pus înapoi pe picioare și că problema este mai gravă decât deobicei. Potrivit ultimelor informații, încă nu este clar dacă site-ul va mai […] […]

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.