poster

Asociaţia Naţională a Companiilor din Domeniul TIC şi Pentalog invită tinerii care studiază specialităţi IT să participe la Tekwill Tech Day powered by Pentalog şi să beneficieze de un transfer efectiv de experienţă şi cunoştinţe. Tekwill Tech Day reprezintă o serie de sesiuni de master class care vor oferi participanţilor posibilitate de a pătrunde esenţa unor subiecte, tehnologii şi metodologii foarte actuale.

Iniţiativa se desfăşoară cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC din Moldova”.

Cui se adresează evenimentul?

Acest eveniment va fi interesant şi util pentru toţi cei care sunt la început de drum în domeniul IT, dar şi pentru cei care deja s-au decis să acceseze industria IT şi doresc să cunoască mai detaliat anumite tematici.

Când şi unde va avea loc?

Tekwill Tech Day powered by Pentalog va avea loc pe 12 şi 19 martie în incinta  în incinta Universității Tehnice a Moldovei, Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, aula 3-208.

Ce beneficii iţi aduce participarea?

Sesiunile vor fi oferite de către profesionişti cu experienţă din cadrul Pentalog. În cadrul sesiunilor tinerii vor avea posibilitatea să afle informaţie utilă privind tehnologii, instrumente şi procese actuale în domeniul IT şi vor beneficia de recomandări şi sugestii din partea experţilor în domeniu.

Agenda detaliată a evenimentului, inclusiv informație despre fiecare dintre sesiunile evenimentului, poate fi accesată aici.

Participarea în cadrul evenimentului este posibilă doar în baza înregistrării prealabile. Formularul de înregistrare îl găsiţi aici.

Poster Tekwill Tech Day_complet

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.