Sun Communications internet pana la 300 Mbps

Sun Communications, unul dintre operatorii cei mai mari de pe piața de telecomunicații din Republica Moldova, anunță mărirea vitezei la internet cu până la 300 Mbps.

Începând cu luna aprilie, compania Sun Communications mărește viteza de internet de la 150Mbps până la 300 Mbps. Implementarea acestei etape se datorează creșterii de consum al traficului de internet înregistrat în ultima perioadă, dar și măririi numărului mediu pentru o gospondărie de dispozitive care se pot conecta la mediul online prin rețele de Wi-Fi. Pășirea în următorul prag de viteză, de până la 300 Mbps, este disponibilă atât în blocuri locative, cât și în sectoare private din Chișinău și Cricova, cu planuri de extindere în alte localități.

Lansarea celui mai rapid internet până la 300 Mbps este însoțită de o ofertă spacială super avantajoasă pentru clienți. Astfel, în primele 2 luni la abonamentele de tip Triple Play, care includ internet până la 300Mbps, 93 canale TV și telefonie fixă sunt la doar 99 lei, prețul ulterior fiind de 229 lei.

„De la începutul acestui an, Sun Communications a efectuat investiții importante în rețeua sa, în cadrul programului de digitalizare. Astfel, suntem mai aproape de clienții noștri prin faptul că diversificăm și îmbunatațim în permanență calitatea serviciilor pe care le prestăm, ținând pas cu tendințele de dezvoltare a pieței mondiale de telecomunicații și cerințelor și necesităților mereu în creștere din partea utilizatorilor serviciilor de telecomunicații”, a declarat John Maxemchuk, Director General Sun Communications

Sun Communications este prima companie de telecomunicații cu capital străin din Moldova care și-a început activitatea în 1993. Timp de 20 de ani compania a adus în Republica Moldova investiții de peste 25 de milioane de dolari. De la lansare până în prezent, Sun Communications ține cont și implementează noile tendințe și practici ale piețelor internaționale de telecomunicații, pentru a aduce celor peste 115 mii de clienți ai săi servicii mai calitative la un preț accesibil.

4 COMENTARII

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.