Compania Simpals  a lansat astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, un nou proiect – incubatorul de afaceri ”Simpals Garage”.

Simpals Garage este un incubator startup unde oamenii vin cu propriile proiecte, iar în schimb – primesc finanțare de până la 40 000 dolari, oficiu, asistenţă în elaborarea, lansarea şi promovarea proiectului. La fel, veți fi ajutaţi de mentorii companiei. Fiecare din ei a dat startul multor proiecte în diverse domenii ale tehnologiei informaționale. Ei vor direcționa activitatea Dvs. pe calea potrivită, vor urmări realizarea lucrărilor, se vor împărtăși cu experienţa şi cunoştinţele lor de neprețuit și vă vor ajuta să vindeți, ulterior, produsul.

La fiecare 10 zile “Simpals Garage” va derula Crash Test, în cadrul căruia va fi prezentat proiectul şi echipa. De la echipele Dvs. sunt aşteptate idei interesante în următoarele domenii: tehnologii de căutare, servicii de geolocalizare, aplicaţii mobile, aplicaţii sociale, comerț electronic, SaaS, cloud computing. Pentru a participa la Crash Test este necesar să completaţi o cerere. Dacă echipa Dvs. trece testul, atunci se semnează un contract şi puneți în aplicare ideile Dvs. în oficiul “Simpals Garage”. Pentru realizarea proiectului se acordă între 3 şi 6 luni, în dependenţă de dificultatea proiectului.

2 COMENTARII

  1. Ideia e buna dar interesant ce procent din venit o sa ia simpalsul?? cred ca un 90% nu mai putin ca la noi inca nu se ia in consideratie ideia ci cine il sponsorizeaza.

    • Eu nu inteleg inainte de a face comentarii daca tot te intereseaza subiectul asa de tare, deschide siteul lor si vei vede ca ei vor lasa echipei care implementeaza proiectul parte majoritara.

      La noi la voi…. mai bine te informez corect si dupa judeci

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.