IThub

Asociaţia Naţională a Companilor din Domeniul TIC invită tinerii care studiază specialităţn domeniul Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) în cadrul instituţiilor de învăţământ superior să aplice pentru oportunităţi de stagiere în companiile IT din Moldova. Programul de Stagiere se va desfăşura în cadrul Proiectului „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC”  pe parcursul perioadei ianuarie – iunie 2016.

Programul de stagiere în companiile TIC are drept scop facilitarea angajării tinerilor în câmpul muncii prin corelarea cunoștințelor teoretice cu sarcinile practice și acumularea experienței  relevante. Tinerii vor avea posibilitea să dezvolte abilitățile și competențele necesare exercitării profesiei, fiind încadrați în activități practice și însușind metodele și procedeele de lucru utilizate în companie.

Direcţiile pentru stagiere vor fi:

  1. Dezvoltare software
  2. Testare
  3. Suport IT
  4. Administrare de reţele

Durata stagierii: 30 de zile. În program vor fi încadraţi 50-60 de tineri care studiază specialităţi TIC în cadrul universităților din Republica Moldova.

Criterii de eligibilitate:

În cadrul Programului pot aplica studenți din ultimul an de studii din următoarele instituţii de învăţământ:

  • Universitatea Tehnică a Moldovei
  • Universitatea de Stat din Moldova
  • Academia de Studii Economice a Moldovei
  • Universitatea Liberă Internațională din Moldova
  • Universitatea de Stat din Tiraspol
  • Universitatea de Stat „Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Cahul

Procedura de selectare

Pentru participare în cadrul Programului, vă rugăm să completaţi Formularul de aplicare disponibil aici. Termen limită pentru aplicare – 29 februarie 2016.

După înregistrare, toate persoanele selectate vor participa la un interviu, în rezultatul căruia se va decide privind plasarea în cadrul Programului de Stagiere.

Proiectul „Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC” este implementat de Asociația Națională a Companiilor din Domeniul Tehnologiilor Informaționale și Comunicațiilor cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să contactaţi: Natalia Crivoliubic, ncrivoliubic@ict.md,  +373 22 88 70 01, +373 79 666 020

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.