Începând cu 5 aprilie 2017, pagina oficială a Inspectoratul General al Poliției are o nouă adresă –  www.politia.md.

Odată cu schimbarea denumirii, au fost, de asemenea, reactualizate designul și conținutul paginii. Prin urmare, acum, site-ul web are o nouă gamă de culori, iar informația a fost restructurată și reamplasată, astfel încât fiecare vizitator să poată găsi ușor informația de care are nevoie.

Meniul principal al paginii cuprinde mai multe rubrici și subrubrici noi, altele fiind redenumite, astfel încât să fie ușor de accesat pentru utilizatori. Una din aceste rubrici este Strategia de Dezvoltare a Poliției pentru anii 2016-2020, unde cetățenii pot găsi informație cu privire la ”Strategia de Dezvoltare a Poliției pentru anii  2016-2020” de la strategia propriu zisă până la procesul de implementare al acesteia.

Acum a devenit mai simplă accesarea Inspectoratelor de Poliție, pe site fiind plasată o hartă interactivă, iar la accesarea fiecărui raion din țară, se afișează informația cu privire la inspectoratele și sectoarele de poliție teritoriale, inclusiv datele de contact.

Rubrica CONTACTE, de asemenea, a suferit schimbări, aici, fiind plasate contactele nu doar a IGP-ului, dar și a subdiviziunilor specializate și teritoriale ale acestuia. Iar, reprezentanții presei, de astăzi, pot găsi aici contactele tuturor ofițerilor de presă din cadrul sistemului.

Pentru a oferi încă o posibilitate cetățenilor de a comunica cu Poliția, a fost lansat serviciul Ideea ta contează, care poate fi accesat de pe pagina principală și unde vizitatorii pot expedia idei, sugestii sau comentarii privind activitatea Poliției.

O altă rubrică este UTILE, unde cetățenii vor găsi răspunsuri la o serie de întrebări frecvente precum: care sunt actele necesare pentru obținerea permisului de port armă, care este viteza de deplasare pe drumurile naționale, unde pot afla numărul punctelor de penalizare, unde pot fi găsite informații despre obținerea permisului de conducere, etc.

Cetățenii sunt invitați să acceseze pagina web a poliției www.politia.md pentru a descoperi informație utilă pentru ei și familiile lor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.