Săptămâna trecută Simpals Garage a organizat un offline cu blogger-ii moldnet-ului. Scopul offline-ului – a povesti mai multe despre «Simpals Garage», a răspunde la întrebări şi a aduce claritate în îndoielile apărute în privința proiectului. Invitații au putut juca tenis de masa, face excursie prin oficiul companiei Simpals și a savura cârnăței pregătiți la grătar.

Am participat şi eu, Iulian, la offline-ul „Indoor Picnic” organizat de Simpals Garage, a fost primul meu offline cu bloggerii.

La Picnic erau desigur organizatorii – reprezentanţii Simpals şi mentorii Simpals Garage: Dmitrii Voloşin, Roman Ştirbu, Andrei Şuleanschii şi Vitalie Eşanu. Mai erau şi mulţi bloggeri din moldnet – circa 20 de persoane, în special bărbaţi. Nu-mi pot explica de ce erau puţine femei (e specific domeniului IT ?).

Picnicul a început cu o introducere despre Simpals Garage făcută de către Dmitrii Voloşin, fondatorul Simpals, precum şi iniţiatorul proiectului Simpals Garage. Apoi au urmat întrebările blogger-ilor şi răspunsurile mentorilor.

Concluzii:

Oamenii nu prea au încredere în ceia ce se oferă. Se tem că li se va fura ideea şi că vor fi traşi pe sfoară.

La acel moment au fost depuse circa 70 de cereri. Dintre care 3 au fost precăutate şi încă 2-3 sunt în proces de verificare.

Sunt multe idei, bune un procent mic.

Se cer nu doar idei, ci şi o echipa de 2-4 oameni care vor putea realiza ideea.

Echipa se va afla la sediul Simpals pentru a fi în contact direct cu mentorii. Peste 3 luni ei trebuie să lanseze varianta beta a proiectului. Încă 6 luni proiectul va fi promovat şi testat pînă a fi definitivat.

Cota Simpals se va negocia cu fiecare echipa separat, dar într-o aşa mărime care nu ar stinge „luciul” din ochii echipei şi maximumul poate atinge 49%.

S-a finisat offline-ul cu o masă, bere, frigărui şi ping-pong.

Impresiile altor bloggeri şi pozele de la eveniment le găsiți mai jos.

Artur Gurau

Nicolae Apostu

CuratMurdarSRL

DimexMD

Alex Lebedev

Sursa poze: garage.md

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.