Grupul de companii MUK și compania ZOOM International, producătorul dispozitivelor pentru îmbunătățirea calității serviciilor clienților, pentru centrele de contact de orice dimensiuni, a semnat un acord de distribuție pe teritoriul Azerbaidjanului, Armeniei, Belarusului, Georgiei, Kazahstanului, Kârgâzstanului, Republicii Moldova, Tadjikistanului, Turkmenistanului și Uzbekistanului.

ZOOM Int. este cunoscută pentru soluțiile sale în domeniul sistemelor de înregistrare multimedia și de management al calității pentru centrele de contact și pentru sistemele de telefonie IP corporative. În portofoliul companiei există o serie de produse pentru înregistrarea unei game variate de informații, cum ar fi Call Recording și Video&Telepresence – pentru înregistrarea convorbirilor audio și video, precum și Screen Capture – pentru înregistrarea ecranului operatorilor și ive Monitoring – pentru monitorizarea ecranului operatorilor în timp real.

În domeniul îmbunătățiri calității serviciilor pentru clienți pot fi remarcate astfel de produse precum Quality Management – pentru evaluarea performanțelor angajaților, cu scopul de a crește productivitatea lor, Voice of the Customer – pentru a colecta feedback de la clienți și E-learning&Coaching – pentru sporirea calificării operatorilor.

În domeniul automatizării proceselor, compania oferă soluția cloud integrată Performance Analytics – pentru prelucrarea datelor centrului de contact, cu ajutorul panourilor, rapoartelor și notificărilor, Speech Analytics – pentru a analiza apelurile vocale și Workforce Management – pentru planificarea orarului de lucru și distribuirea sarcinilor în centrul de contact.

Astfel, ca urmare a semnării contractului, Grupul de companii MUK a primit posibilitatea de a oferi partenerilor și clienților o gamă completă de soluții pentru automatizarea proceselor și îmbunătățirea calității operațiunilor centrelor de contact.

Informații detaliate privind achiziționarea soluțiilor ZOOM pot fi obținute la numărul de telefon +373 -677-00-611, sau prin e-mail office@muk.md.

Despre Grupul de companii MUK
Grupul de companii MUK și-a început activitatea în mai 1997. Domeniul principal de activitate al MUK este distribuția de echipamente informatice, software, echipamente periferice și de rețea. MUK oferă o gamă largă de servicii suplimentare pentru dealerii săi, ce permite să vorbim despre MUK ca despre o companie unică care dezvoltă modelul Value Added Distribution (VAD) și vinde produse printr-o rețea de dealeri, care în prezent include peste 1300 de companii partenere din Azerbaidjan, Armenia, Belarus, Georgia, Kazahstan, Kârgâzstan, Moldova, Tadjikistan, Turkmenistan, Uzbekistan și Ucraina.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.