Grupul de companii MUK și Samsung au semnat un acord care va permite dezvoltarea segmentului corporativ al pieței de pe teritoriul Republicii Moldova.

În conformitate cu acordul dat, gama de soluții Samsung, oferită de către MUK, include instrumente pentru vizualizare, sisteme de climatizare multizonale, mijloace de tipărire și de management al documentelor, precum și soluții mobile pentru afaceri.

Soluția de vizualizare include display-uri de mari dimensiuni – Large Format Display (LFD), display-uri pentru hoteluri și locuri publice – Hospitality Display (HD), linia de monitoare corporative, precum și echipament Zero Client, pentru virtualizare.

Sistemele de climatizare multizonale sunt proiectate pentru a oferi răcire și încălzire eficientă a încăperilor de orice dimensiuni. Samsung DVM S are un sistem de management centralizat și permite accesul de la distanță la echipament, prin intermediul internetului.

Familia de soluții mobile pentru întreprinderi include o serie de tablete profesionale Samsung Galaxy PRO, care permit realizarea eficientă a unei game largi de sarcini și, de asemenea, smartphone-urile Samsung. Trebuie remarcat faptul că în dispozitive este integrată o soluție ce asigură un nivel ridicat de securitate – Samsung KNOX (www.samsungknox.com). Aceasta oferă metode avansate de monitorizare și control a infrastructurii mobile. KNOX permite securizarea informațiilor sensibile prin izolarea acestora în limitele unui singur dispozitiv.

Astfel, în rezultatul semnării acestui acord, MUK a primit posibilitatea de a oferi, partenerilor și clienților săi din Moldova, hardware și software destinate unor proiecte complexe de diverse dimensiuni.

Referitor la achiziționarea soluțiilor companiei Samsung vă puteți adresa la numărul de telefon +373-677-00-611, sau prin e-mail moldova@muk.md.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.