La 16 iulie curent în baza de odihnă IT-Relax a Centrului Resurselor Informaţionale de Stat Registru a avut loc festivitatea de premiere a învingătorilor concursului “iTineret – Viitorul începe cu tine”. Ceremonia s-a desfăşurat într-o atmosferă oficială prezidată de Alexandru Oleinic, Ministrul tehnologiilor informaţionale şi comunicaţiilor, care a patronat această primă ediţie a concursului, realizată cu aportul partenerilor Moldtelecom şi alte instituţii din ţară.

Etapa finală a concursului din perioada 11-16 iulie a personalizat tinerii pasionaţi de lumea tehnologiilor informaţionale, graţie proiectelor IT realizate în categoriile: aplicaţii, grafică şi web site-uri.

Pe lângă acţiunile de sponsorizare, Operatorul Naţional Moldtelecom a participat la jurizarea ambelor etape ale concursului, de la înălţimea căreia a distins cei mai buni dintre cei mai buni nu doar în calitate de învingători ai concursului ci şi ca potenţiali angajaţi ai companiei Moldtelecom.

În legătură cu aceasta, Directorul comercial al S.A. Moldtelecom, I. Roşca a declarat: „Moldtelecom apreciază entuziasmul tinerilor de a se avânta în cea mai inteligentă competiţie a tehnologiilor informaţionale, reuşind să surprindă cu proiecte noi, interesante şi utile pentru societatea noastră. În susţinerea acestor idei, compania Moldtelecom oferă două locuri de muncă pentru ca cei mai buni să se realizeze aici, la noi acasă, în cadrul unei companii autohtone cu renume, ce oferă mai mult elan în a contribui destoinic la prosperarea sectorului info – comunicativ al Republicii Moldova”.

sursa:  moldtelecom.md

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.