Moldtelecom a lansat aplicaţia mobilă Contul Meu disponibilă și pentru dispozitivele cu sistemul de operare iOS. Acum gestionezi mai eficient serviciile tale Unité, Internet fix şi/sau televiziune digitală intr-un singur loc, direct de pe smartphone-ul sau tableta ta, oricând și de oriunde ai fi.

În plus, toți clienții Unite beneficiază de bonus 200 MB, în fiecare lună până pe 31 decembrie 2017, care se activează direct din Contul Meu. Acum, te bucuri de mai multă navigare pe Internet, pentru că la Unité primești până la 1200 MB timp de 6 luni. Activează serviciul lunar din aplicația Contul meu și savurează activitățile tale preferate online.

Dacă nu ai creat încă un cont în serviciul Contul Meu poţi face acest lucru acum, direct din aplicaţia mobilă, care poate fi descărcată de pe App Storeaici sau Google Playaici.

Contul Meu îți oferă informații despre balanța contului, traficul de internet, minutele și SMS-le disponibile. Mai mult, direct din aplicație poţi vizualiza planul tarifar, gestiona ierarhia, vedea informaţii din ultima factură, poţi activa şi dezactiva opţiuni şi servicii suplimentare, precum şi gestiona serviciile Roaming, UniteTalk şi Multiscreen Go.

Pentru serviciile de Internet și/sau Televiziune Digitală, afli direct din aplicaţie date despre balanța contului, statutul serviciilor, vizualizezi informații despre abonament şi numărul de canale TV. Poţi, de asemenea activa opţiuni suplimentare, pachete tematice, gestiona serviciul Multiscreen şi vizualiza lista de canale TV.

Suplimentar, aplicaţia îţi pune la dispoziţie o mulţime de alte informaţii utile. Acum ai afişat, direct în aplicaţie, lista magazinelor repartizate pe regiuni şi sectoare. Direct în aplicaţie, găseşti răspunsuri la o serie de întrebări frecvente despre servicii. Dacă întâmpini unele dificultăţi sau ai depistat vreo eroare, ai posibilitatea să expediezi un feedback către Moldtelecom, la fel, direct din aplicaţie.

Achitarea serviciilor devine şi ea mai simplă. Oriunde te-ai afla, duci evidența balanței contului și achiți serviciile mereu la timp. Opţiunile şi serviciile suplimentare îţi sunt la un click distanţă. În plus, în aplicaţia Contul Meu afli despre lansarea noilor servicii Moldtelecom.

Înregistrarea în aplicaţia Contul Meu poate fi efectuată prin introducerea numărului de cont Unité, Internet şi/sau Televiziune, sau a numărului de telefon mobil Unite. După validarea datelor introduse, vei recepţiona, pe e-mail, link-ul pentru a continua înregistrarea. Pentru mai multe detalii apelează 1181.

Moldtelecom este OPERATORUL NUMĂRUL UNU de Internet fix şi televiziune digitală, după numărul de abonaţi și NUMĂRUL UNU în Internet mobil Unite, după volumul de trafic.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.