10 Canale noi

Compania Moldtelecom, din 27 iunie 2011, majorează numărul canalelor pentru Televiziunea Digitală cu încă 10 canale TV:

 • Viasat Nature,
 • Усадьба,
 • Da Vinci Learning,
 • Trinitas TV,
 • Парк развлечений,
 • A-ONE,
 • GRT Găgăuzia,
 • RTVi,
 • Deutsche Welle şi
 • Mediaset Italia.

Astfel, toţi abonaţii ofertelor de Televiziune Digitală + Internet, pachetul Univers, vor privi cu 10 canale mai mult, iar abonaţii pachetelor Premier vor vedea 3 canale noi: Viasat NatureTrinitas TV şi GRT Găgăuzia. Canalele au fost alese riguros în urma rezultatelor sondajelor efectuate printre abonaţii companiei. Sunt 10 canale cu un content foarte bine selectate, captivante şi interesante pentru toţi membrii familiei.

Vezi aici lista completă a canalelor de teviziune Digitala IPTV de la Moldtelecom.

Pauză, Reluare şi Înregistrare

Pentru prima dată în Republica Moldova, compania Moldtelecom oferă tuturor abonaţilor serviciilor de Televiziune Digitală mai multe funcţii interactive: PauzăReluare şi Înregistrare.

Funcţiile interactive sunt nimic altceva decât controlul maxim asupra televizorului Tău. Acum eşti stăpân cu adevărat pentru că poţi controla unele programele TV preferate. Este foarte simplu şi comod, poţi dirija cum doreşti toată grila de programe şi singur hotărăşti ce şi când priveşti.

Cu noile funcţii intearctive eşti sigur că nu vei pierde nici un moment important din meciul sau filmul pe care îl urmăreşti exact atunci când sună cineva la uşă sau trebuie să răspunzi la un apel foarte important. Acum ai funcţia PAUZĂ, cu care poţi foarte uşor să opreşti şi să revii la meci din punctul în care l-ai oprit. Numai apasă  şi  pe telecomandă cand doreşti sau eşti dispus să priveşti în continuare.

Iar dacă ai ratat începutul emisiunii preferate pe care o aşteptai de mult timp, ai la dispoziţie funcţia RELUARE, care te ajută să priveşti emisiunea de la început, să derulezi înainte  şi înapoi , sau să revii la transmisiunea în direct. În plus, poţi alcătui propria ta librărie de filme sau emisiuni preferate deoarece cu funcţia ÎNREGISTRARE  poţi oricând înregistra emisiunile sau filmul pereferat chiar şi atunci când nu eşti acasă şi priveşte-le când eşti dispus, ori de câte ori doreşti.

Lansarea de către Moldtelecom a funcţiilor interactive pentru Televiziunea Digitală IPTV, este o inovaţie inedită pe piaţa televiziunii din Republica Moldova. Moldtelecom este primul operator din ţară care oferă clienţilor o perspectivă total nouă graţie funcţiilor interactive. Interactivitatea televiziunii digitale vine să pună preferinţele clienţilor pe primul plan şi oferă abonaţilor libertatea de a alege conţinutul şi timpul în care abonatul doreşte să vizioneze televizorul.

În prezent funcţiile interactive sunt disponibile pentru un anumit număr de canale TV.

3 COMENTARII

 1. Frumos! Se menționează „pentru prima dată în MD”… Dar nu era „starnet” primul care a implementat astfel de posibilități?? (reluare, pauză, inregistrare)

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.