Belot Moldova

Tot mai mutle proiecte interesante de divertisment apar în ultimul timp în Moldova. În această vară a fost creat primul joc online de cărți Belot, care este unicul în felul său. Acesta a fost creat la noi în țară de un grup de prieteni care nu găseau timp pentru a juca offline, așa că au făcut un produs interesant și foarte comod.

Motorul jocului a fost creat de la zero și reprezintă o simulare a jocului de cărți belot. Au fost păstrate niște rusisme pentru a nu complica jocul, pe parcurs vor fi scoase.

Jocul se află în stadiu de beta testing, dar are multe funcții interesante, în numai 2 luni de la apariție acesta a adunat peste 2 mii de utilizatori.

Fiecare joc are instoria sa pe care o poți transmite tuturor prietenilor. Aceasta prezintă informații despre desfașurarea jocului, cît a durat și cîte puncte a acumulat fiecare.

O atmosferă plăcută este creată și de chat-ul online care este disponibil jucătorilor. Odată cu începerea partidei site-ul va găsi automat încă 2 jucători cu care vei juca în continuare pînă la acumularea a 501 de puncte. Realizatorii promit și organizarea campionatelor de belot cu premii, ceea ce pare a fi o idee foarte interesantă.

Jocul poate fi accesat la adresa www.belot.md

6 COMENTARII

    • ce-i drept ii drept.L-au facut,dar la consecinte nu sa-u gindit.E necesar de lucrat asupra el foarte mult.Mai ales asupra regulelor jocului

  1. Va rog sa scimbati putin regule.Mare gresala asta cine creaza masa a lui si tarturile merg si sutele.Nu e corect asa.Trebuie sa marga a lui cela la care e mai mare da nu a cui masa.Va rog luati masuri

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.