Î.S.”Fiscservinform” ţine în mod deosebit la calitatea serviciilor prestate şi respectiv, satisfacerea cerinţelor clienţilor săi. Cu asistenţa companiei de consultanţă „C&I” S.R.L., în anul 2010 întreprinderea a demarat procedura de implementare a Sistemului de Management a Calităţii (SMC), conform standardului ISO 9001:2008.

Obiectivul şi scopul implementării se axează pe corespunderea activităţilor desfăşurate de acest organ al statului la cerinţele internaţionale de calitate. Mai mult decît atît, standardul respectiv constituie un imperativ al timpurilor noastre.

Domeniul de activitate pentru care se solicită certificarea constă în prestarea serviciilor în domeniul tehnologiilor informaţionale, procesarea datelor, administrarea bazelor de date, activităţi de proiectare şi implementare a sistemelor informatice, confecţionare, distribuire a timbrelor şi blanchetelor fiscale.

Pe parcursul anului 2011, întreprinderea şi-a orientat eforturile în procesul de instruire a angajaţilor în calitate de auditori interni, realizată de către compania “AJA Registrars Academy”; aplicarea la Grantul de co-finanţare din cadrul proiectului de Ameliorare a Competitivităţii; aprobarea politicii şi obiectivelor în domeniul calităţii, manualului calităţii; documentarea proceselor din cadrul întreprinderii prin prisma procedurilor de proces, procedurilor de sistem, instrucţiunilor de lucru şi regulamentelor de organizare şi funcţionare a subdiviziunilor, precum şi dezvoltarea procesului de comunicare.

Ca urmare a eforturilor depuse, în luna decembrie a anului 2011, în cadrul întreprinderii a avut loc auditul extern de certificare, care s-a soldat cu succes. Astfel,  Î.S. „Fiscservinform” a fost propusă pentru obţinerea Certificatului ISO 9001:2008, care garantează că serviciile prestate de instituţie sînt calitative şi corespund nivelului ţărilor europene.

Utilizarea SMC va permite Î.S. “Fiscservinform” punerea în aplicare a unui proces continuu de îmbunătăţire a serviciilor prestate, de care va beneficia întreprinderea, clienţii săi, precum şi societatea în întregime.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.