Google IO Extended Chișinău 2016

Google I/O este un eveniment anual găzduit de Gigantul IT Google, în Mountain View, California. Aceasta conferință este organizată pentru developeri.

Timp de trei zile, toți participanții au posibilitatea să facă cunoștință cu cele mai noi tehnologii și instrumente create pentru a face viața developerilor și a utilizatorilor mai ușoară. Pentru cei care nu pot veni la evenimentul din California, comunitățile locale organizează evenimente Google I/O Extended.

Anul acesta, Generator Hub, împreună cu Tekwill, îi invită pe toți doritorii care vor să fie în pas cu produsele noi prezentate de Google, la I/O Extended 2016 Chișinău. Pe 18 mai, începând cu 18:00, veți asculta speakerii invitați și apoi vă veți alătura la cele peste 500 de comunități locale, care vor privi împreună transmisiunea în direct a keynote-ului.

Evenimentul va și fi mai atractiv, și mai interesant. Plăcintele vor fi încă mai gustoase, speakerii și mai interesanți, iar cei care vor sta până la sfârșitul transmisiunii vor avea câte o surpriză de la organizatori.

Intrarea este GRATUITĂ, înregistrarea participanților la http://goo.gl/forms/8MXe2vYtVy.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.