ExamenAutoPe internet a fost lansat site-ul ExamenAuto.md unde toţi doritorii îşi pot testa cunoştinţele simulând un test auto teoretic.

Pagina web are trei compartimente: legislaţie, şcolarizare şi simulare examen. Primele două încă nu sunt finalizate.

Compartimentul „simulare examen” este accesibil în trei limbi: română, rusă şi engleză. Doritorii își pot alege parametrii examinării şi întrebările la care urmează să dea răspuns.

Coordonatorul proiectului, Mihai Hasan, a declarat că testele plasate pe site corespund celor care sunt rezolvate de candidaţi la examen. Autorul mai spune că a realizat acest site fără suportul autorităţilor centrale şi este o investiţie proprie.

Un oficial din cadrul MTIC a declarat că iniţiativa este una bună, iar informaţiile plasate pe pagina electronică sunt veridice.

47 COMENTARII

  1. Da, sunt aceleasi intrebari dar posibil sa fie incurcate dar aici e chestie de logica + citeva reguli 😀 , da la care ai examen? intern sau extern?

  2. Chestionare.biz – sursa ta de studii numarul 1) Aici e mai comod decit pe site-ul cela, care de acum nici nu mai functioneaza normal… incercati, si o sa vedeti 😉

  3. Sunt 2 variante de sustinere..Onceanu si Hasan. Pe chestionarebiz este varianta lui Onceanu,iar pe examenauto.md -Hasan. Eu am invatat dupa Hasan, iar la examen mi’au dat Onceanu :)) Foarte amuzat..fiecare cu varianta sa.

    • intrebarile sint cu totul altele decat cele din chestionare ?eu ma pregatesc dupa cel verde 700 intrebari si raspunsuri, la Hasan is aiurea formulate intrebarile,fuck

  4. Eu acum fac scoala auto si as vrea sa stiu totusi care este cea mai buna varianta si cel mai bun test care m-ar putea ajuta sa dau examenul cu brio.Apropo, in ce constau variantele „Onceanu si Hasan”, ca nu prea am inteles.Multumesc

  5. Chiar si pe siteul ExamenAuto.md nu sint chstionare la categoria E, ma puti ajuuta cineva,poate un alt site din MD unde sa fie si categoria E,mersi anticipat.

  6. Am aplicatie Android : cuprinde toate chestionare pentru toate categoriile ABCDE.
    Anume acele intrebari care pica la exament teoretic la MRAU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.