Compania EVENDA anunţă organizarea trainingului Formula timpului: gestionarea timpului în Outlook. Evenimentul este o urmarea a seminarului “Time Management pentru top managament” susţinut în luna decembrie de către Gleb Arhanghelskii, fondatorul companiei “Organizarea timpului”. De asemenea, merită de menţionat că Gleb Arhanghelskii este autorul bestseller-ului de afaceri cu acelaşi nume „Формула времени: тайм-менеджмент на Outlook” (Formula timpului: gestionarea timpului în Outlook”).

Trainingul va avea loc în data de 29 ianuarie 2011, începînd cu ora 10.00 şi pînă la orele 18.00. În cadrul programului trainingului se va vorbi despre:

1. Lucrul cu panoul de sarcini Outlook (Task management);
2. Outlook calendar;
3. Planificarea şedinţelor în Outlook;
4. Outlook e-mail;
5. Contacte şi menţiuni în Outlook (Contacts and notes);
6. Managementul proiectelor în Outlook;
7. Cronometrarea timpului;

Trainingul se va desfăşura într-o sală de calcultoarere. Fiecare participant va putea experimenta imediat cele învăţate.

Numărul de participanţi: 15 persoane.

Date despre modul de rezervarea a locurilor şi alte detalii despre eveniment pot fi găsite pe web site-ul organizatorului www.evenda.md

EVENDA este specializată în organizarea de instruiri (training-uri deschise, training-uri corporative, seminare,) pentru mediul de business din Republica Moldova.

Date de contact:
Tel: 93-10-96
E-mail: info@evenda.md
Web: www.evenda.md

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.