iphost.md - web hosting cu stocare pe SSD

Conform statisticilor, site-urile web, timpul de încărcare al cărora este mai mare de 3 secunde, pierd circa 40% din vizitatori, 80% din care niciodată nu vor mai reveni la aceeaşi adresă. Mai mult, fiecare secundă în plus de încărcare a site-ului duce la scăderea conversiei cu 7%. E un detaliu pe cât de mic, pe atât de important: nu vrei să-ţi pierzi potenţialii clienţi din cauza unui hosting ineficient, pentru care eşti nevoit să scoţi bani din buzunar.

Pentru o încărcare rapidă a propriei pagini web, ai nevoie de tehnologii inovatoare de stocare şi prelucrare a informaţiei, care să asigure o viteză de câteva sute de ori mai mare comparativ cu sistemele tradiţionale. Astfel, site-ul tău se va încărca mult mai repede, va fi accesat mai uşor, iar tu te vei bucura de clienţi mulţumiţi.

Dacă eşti în căutarea soluţiei potrivite, Data Centru IP HOST te lipseşte de orice grijă – este una dintre puţinele companii de hosting din Moldova care deţine un Data Centru propriu şi îţi oferă cel mai rapid hosting naţional. Compania IP HOST oferă servicii de web hosting, servere virtuale şi dedicate, dar şi vânzare de domenii, având la activ peste 600 de companii deservite. Toate au motive clare de ce au ales IP HOST:

  1. Viteză cosmică de accesare, prin depozitarea informaţiei pe SSD (tehnologie inovatoare de stocare şi prelucrare a informaţiei), de circa 10 ori mai mare decât viteza de deschidere a unei pagini web găzduită pe hard disk.
  2. Protecţie cibernetică Anti DDoS.
  3. Copii de rezervă zilnice a datelor şi dublarea informaţiei prin tehnologia Raid 5. Astfel, nu există riscul de pierdere a informaţiei.
  4. Asistenţă tehnică 24/7.
  5. Garanţie money back timp de 15 zile în caz că nu eşti mulţumit, pentru că suntem siguri de calitatea serviciilor pe care le prestăm.
  6. Modificare instantanee a pachetului.

Mai mult, acum la migrarea de la alt provider de hosting primiți 6 luni hosting gratuit.

1 COMENTARIU

  1. Trebuie de specificat că toate astea e pentru Moldova, dacă avem vizitatori din Canada spre exemplu, chiar siteul IPHOST se încarcă în Page load time: 5.14s

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.