Darwin programul Trade In

Cu toții suntem obișnuți să auzim de programul Trade In cu referire la mașini, gen: schimbă-ți mașina veche pe una nouă. Cunoaștem mai mult sau mai puțin cum funcționează, datorită reclamelor internaționale sau avem prieteni care fac glume despre mașina noastră.

Acum, Darwin vine cu programul Trade In pentru telefonul tău mobil: ”Schimbă-ți „rabla” veche pe un smartphone nou-nouț!” Iar beneficiile programului sunt orientate pentru a-ți face cât mai comodă despărțirea de telefonul uzat și a-ți dărui bucuria de a procura unul nou.

  1. Economie de timp

Faci lucruri importante, în loc să plasezi anunțuri peste tot și să achiți bani pentru a le pune în top; ești calm pentru că nu răspunzi la zeci de apeluri zilnice și nu ești deranjat în timpul serviciului; eviți deplasările în zadar prin oraș pentru a demonstra telefonul.

  1. Comoditate

Tu alegi data și ora la care vii pentru o evaluare a telefonului mobil.

  1. Valoarea reală

În schimbul telefonului vechi primești un certificat de reduceri la procurarea unui smartphone nou nouț sau orice alt produs din rețeaua de magazine Darwin.

  1. Siguranță

Ești în siguranță pentru că peste o săptămână nu vei primi apeluri cu rugămintea de a primi telefonul și a întoarce banii. După ce ai bătut palma nimeni nu te va apela să te întrebe de ce în colțul de jos al ecranului, nu e la fel de luminos ca și în colțul de sus.

Tot ce trebuie să faci, e să vii la Service Centru pe str. Bucuriei 1/6 cu telefonul tău vechi și să primești reducerea pentru unul nou! Mai multe detalii pe darwin.md/tradein.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.