La 20 septembrie 2010 Compania de Recuperare a Datoriilor “INCASO” SRL lansează noul site destinat colectării şi recuperării datoriilor www.incaso.md sau www.incasso.md. Prin intermediul noul site, INCASO are menirea să promoveze informaţia despre activitatea de colectare / recuperare a datoriilor şi să ajute creditorii şi debitori, oferind creditorilor soluții profesionale de recuperare a datoriilor şi reducere a conturilor de creanțe, iar debitorilor – soluții pentru a face față datoriilor.

INCASO prin intermediul site-ului www.incaso.md oferă clienților companiei, cît și persoanelor înregistrate pe site, accesul la lista neagră a debitorilor: persoane fizice şi juridice. Astfel, oricine poate verifica dacă potenţialul său client sau partener de afaceri este sau nu inclus in această listă neagră. Iar debitorii sunt invitaţi să achite datoriile pentru a fi excluşi din această listă.

Clienţii INCASO, în bază de contracte, pot avea acces la date detailate despre debitor şi istoricul datoriei acestuia, cu excepţia informaţiei cine este creditorul acestui debitor. Pentru dezvoltarea bazei de date a debitorilor rău-platnici INCASO invită companiile spre colaborare.

INCASO prin intermediul site-ului www.incaso.md oferă fiecărui client al său acces la istoricul procedurii de recuperare a datoriilor ce priveşte propriul portofoliu.

De asemenea, Clienţii INCASO, prin intermediul site-ului www.incaso.md, pot vizualiza rapoartele istoriei procesului de colectare a datoriilor monitorizînd în asemenea mod activitatea INCASO. O asemenea raportare este deosebit de apreciată în particular în cazul datoriilor în masă a prestatorilor de servicii populaţiei.

Compania INCASO, este o companie privată, cu capital european, specializată în colectarea şi recuperarea datoriilor. Profesionalismul INCASO are la bază experiența de 15 ani a companiei Julianus (Julianus Inkasso) – compania cu capital estonian, lider european în colectarea și recuperarea datoriilor. INCASO oferă servicii de colectare a datoriilor şi are misiunea de a îmbunătăţi cultura plăţilor a persoanelor fizice și juridice din Moldova.

4 COMENTARII

 1. […] Compania de Recuperare a Datoriilor “INCASO” SRL lansează noul site – http://www.inc... Mon Sep 20, 2010 15:30 pm La 20 septembrie 2010 Compania de Recuperare a Datoriilor “INCASO” SRL lansează noul site destinat colectării şi recuperării datoriilor http://www.incaso.md sau http://www.incasso.md. Prin intermediul noul site, INCASO are menirea să promoveze informaţia despre activitatea de colectare / recuperare a datoriilor şi să ajute creditorii şi debitori, oferind creditorilor soluții profesionale de recuperare a datoriilor şi […] […]

 2. Nume: Murzac
  Prenume:Valeriu
  Data naşterii: 25.02.1984
  Cetăţenia: Republica Moldova

  Telefon de contact: mobil 060006682

  Activitati profesionale:
  2005 – 2006 Inspector al Poliţiei Criminale al CPR Teleneşti
  2006 – 2008 Inspector al Poliţiei Criminale al Cps Botanica

  Studii:
  2001 – 2005
  Academia de Poliţie “Ştefan cel Mare” din Republica Moldova.
  Scoala medie s.Rădulenii Vechi r-nul Floreşti

  Cunoştinţe şi capacităţi:
  Calculatorul,
  Comunicabilitate,
  Abilităţi organizatorice,
  Punctualitate,
  Responsabilitate.

  Limbi :
  Româna
  Rusa
  Franceza – mediu
  Engleza-mediu

  Obiectiv personal:
  Munca intr-un domeniu de actualitate si de perspectiva, la un nivel corespunzator
  dobandirea de noi cunostinte.

 3. recuperati creante si pt romani aflati in italia ,care datoreaza pensie alimentara si nu vor sa plateasca ??? ma puteti ajuta ??? multumesc anticipat .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.