Mixbook invită toți programatorii să participe la un eveniment anual de coding – și să se confrunte cu challenge-uri captivante, care implică…. bineînţeles, scriere de cod 🙂

Toată lumea e binevenită să-și testeze abilitățile! Challenge-urile pot fi rezolvate în orice limbaj de programare, inclus în regulamentul evenimentului. Completați formularul de înscriere pentru a vă asigura participarea în concurs.

Un juriul independent va selecta cele mai bune soluții și sunt pregătite premii pentru finaliști!

Ce este Coding Challenge Event ?
Coding Challenge este un eveniment pentru programatori, unde aceștia concurează între ei, pentru a-și demonstra abilitățile și a rezolva câteva sarcini tehnice. Fiecare participant va primi un set de probleme de coding, pe care vor trebui să le rezolve, utilizând un limbaj de programare aprobat în cadrul concursului.

Câștigători vor fi acei programatori care vor rezolva un număr cât mai mare de probleme, în timpul cel mai scurt și printr-o metodă cât mai corectă, elegantă sau interesantă. Câștigătorii vor fi selectați de un juriu expert, format din programatori senori, in baza criteriilor descrise mai sus.

Coding Challenge Event este organizat de către Mixbook Moldova cu suportul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Guvernului Suediei prin intermediul Agenţiei Suedeze pentru Dezvoltare şi Cooperare Internaţională (Sida) în cadrul Proiectului “Dezvoltarea Centrului de Excelență în Domeniul TIC Tekwill.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.