Peste 25 de sesiuni organizate în 6 track-uri paralele, susținute de speakeri din Republica Moldova și România, dar și internaționali și acces gratuit pentru participanți, în cadrul Codecamp Chișinău.

Sâmbătă, 2 iunie, la Tekwill va avea loc o nouă ediție Codecamp Chișinău, una din cele mai mari conferințe IT din România și Republica Moldova, unde sunt așteptați peste 500 de participanți – preponderent profesioniști IT, dar și studenți și alte persoane interesate de tehnologie.

Anul acesta, în cadrul conferinței vor fi discutate teme din zona Blockchain, Automotive, Front End, Engineering, Leadership de către speakeri de renume, cum ar fi Thomas Sundberg, Vlad Zelinschi, Vasile Putină și Victor Horescu.

Toate detaliile despre speakeri și agendă pot fi accesate pe site-ul conferinței: chisinau.codecamp.ro.

Evenimentul este gratuit pentru participanți, iar înregistrarea se poate face aici: chisinau.codecamp.ro/#register

Codecamp s-a născut în 2008, la Iași și este cea mai mare comunitate de IT din România și Republica Moldova. După un parcurs de 11 ani de promovare și stimulare a industriei IT din România, Codecamp a ajuns la un număr de 12 conferințe organizate în 8 orașe diferite în 2018, crescând de la an la an, în edițiile din ultimii ani având peste 1000 de specialiști la fiecare eveniment.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.