Recent, Î.S. „Centrul de telecomunicaţii speciale” (CTS) a obţinut certificatul sistemului de management al calităţii – ISO 9001:2008.

Un sistem de management al calităţii care funcţionează în cadrul unei întreprinderi garantează că produsele şi serviciile acesteia îndeplinesc condiţiile de calitate, prescrise de documentaţie, elaborată în conformitate cu standardele internaţionale (ISO). Astfel, clienţii pot fi siguri că vor beneficia de servicii pe măsura aşteptărilor.

Certificatul ISO 9001:2008 este un argument suplimentar de credibilitate, recunoscut la nivel internaţional, care îi permite întreprinderii să avanseze în activitatea zilnică şi ridică la un nou nivel calitatea serviciilor prestate.

Tot mai multe întreprinderi din Republica Moldova, în ultimii ani, au obţinut certificate ISO sau au demarat procedura de certificare, printre acestea sunt şi Moldcell,  Î.S.”Fiscservinform”CRIS „Registru” şi altele.

Centrul de telecomunicaţii speciale este operatorul sistemelor informaţionale şi de telecomunicaţii ale Guvernului Republicii Moldova şi prestează servicii în domeniul tehnologiilor informaţionale şi de asigurare a securităţii informaţionale.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.