Participanții dornici de a afla ultimele informații în domeniul tehnologiilor sunt așteptați la cea de-a treia ediție Moldcamp 2017, care va avea loc la data de 14-15 octombrie la Tekwill. Evenimentul este organizat de către Asociația Drupal Moldova, cu suportul  USAID și Guvernului Suediei.

Scopul acestui eveniment este de a prezenta oportunitățile Drupal 8, de a crea noi parteneriate, precum și de a informa participanții despre noile tendințe în tehnologii, proiecte și soluții de lucru. În cadrul evenimentului sunt așteptați peste 170 de participanți pasionați de domeniul tehnologiilor din Moldova, România, Ucraina și alte țări din Europa.

Participanții vor avea posibilitatea de a-și prezenta proiectele și de a împărtăși cunoștințele despre modul în care funcționează tehnologiile. De asemenea la eveniment, participanții vor avea oportunitatea de a face schimb de experiență, de a găsi un loc de muncă și potențiali parteneri de afaceri.

În timpul evenimentului se vor desfășura 25 de sesiuni și workshop-uri, prezentate de specialiști naționali și internaționali. Precum și o sesiune codesprint, petreceri și networking.

Printre subiectele abordate în cadrul Moldcamp sunt:

  • Sesiuni Drupal 8 avansat,
  • Sesiuni Drupal 8 începători,
  • Workshop-uri în Drupal 8,
  • Workshop-uri în IT,
  • Productivitate și subiecte antreprenoriale și multe alte sesiuni interesante.

Alătură-te celor mai strălucite minți în Drupal pentru două zile, unde se vor reuni dezvoltatorii Drupal, întreprinderile, utilizatorii și toți cei care sunt interesați să afle mai multe despre Drupal.

Pentru mai multe detalii accesați http://moldcamp.com/.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.