ATIC 9 o’clock coffee

A cincea întâlnire ATIC coffee a avut loc pe data 29 februarie. Scopul întrunirii a fost discutarea ultimelor știri din industria TIC autohtonă și planul de acțiuni ATIC pentru anul 2015. La eveniment au participat reprezentanții companiilor Microsoft, Pentalog, Starnet, Switchover, la fel reprezentatii Hello Career, Google Developers, studenți de la UTM.

Ana Chirița, directorul executiv ATIC a prezentat planul de activități a asociației pentru anul 2015. Proiecte planificate din domeniul educației: Proiectul VET, ICT Career Campaign, Centru de excelență TUM. Temele discutate din domeniul business și promovarea piaței TIC: Moldova ICT Summit, Catalogul companiilor IT din Moldova, Startup Weekend, legea privind parcurile IT, Legal Pocket Guide.

Reprezentatul start-upului Hellor Career, Victor Bujoreanu, a prezentat platforma Hello Career pentru construirea unui brand profesional, un CV bine structurat și proiectat doar în câteva clickuri.

Alexander Negara, Google Developers a prezentat ca tema expoziția internațională CeBIT, care va avea loc pe 16 – 20 martie în Hannover, Germania, specialiștii IT care vor avea posibilitate să afle cela mai inovatoare produse și servicii  IT din toate colțurile lumii.

ATIC coffee este cea mai simplă modalitate de a întâlni și a comunica cu reprezentații companiilor TIC din Moldova, specialiști și studenși IT, de a face cunoștință cu noi persoane și de a stabili contacte pentru ulterioare colaborări de succes.

Următorul eveniment va avea loc în februarie și va fi anunțat pe pagina Facebook a Portalului Business 2 Business. Urmariți site-ul oficial ATIC, ict.md, pentru detalii despre proiectele Asociației.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.