Ubisoft a inregistrat mai multe nume de domenii asociate cu filmul pe baza jocului Watch Dogs, lansarea caruia este programata in 2013. Jurnalistii de la Fusible au reusit sa detecteze patru domenii: WatchDogsmovie.com, WatchDogsthemovie.com, Watch-Dogsmovie.com si Watch-Dogsthemovie.com. Oficial Ubisoft nu a anuntat despre ecranizarea Watch Dogs.

Watch Dogs, care va fi lansat pentru toate platformele majore de jocuri, a fost prezentat la expozitia E3 – 2012. Personajul principal din joc va fi hacker-ul Aiden Pearce care vrea sa se opuna sistemului, al carui scop este de a prelua controlul asupra tuturor cetatenilor.

Recent la fel s-a aflat ca in curind pentru ecranizarea Splinter Cell se va gasi studioul care se va ocupa de producerea filmului in baza popularului joc. Dupa cum scrie Joystiq, Ubisoft duce discutii cu Warner Bros si Paramount Pictures. Va amintim ca la momentul de fata proiectul a fost doar anuntat si s-a numit anul lansarii – 2013. Cine va ocupa scaunul regizorului si ce actor va fi in rolul lui Sam Fisher, nu se cunoaste.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.