Electronic Entertainment Expo 2011 a fost ocazia perfectă pentru ca DiCE să prezinte Battlefield 3.

Karl Magnus Troedsson, conducătorul celor de la DiCE, a prezentat noul motor grafic al jocului – Frostbite 2, capabil de a reproduce efecte de ultimă oră, precum distrugerea completă şi dinamică a mediului înconjurător. Pentru a evidenţia cât mai bine aceste îmbunătăţiri semnificative, au fost rulate un trailer din componenta multiplayer a jocului (cu secvenţe din Paris), precum şi o demonstraţie de gameplay la bordul unui tanc, într-un decor deşertic imens.

Electronic Arts a anunţat că Battlefield 3 va beneficia de Battlelog, un serviciu asemănător cu Call of Duty: Elite, care va fi însă oferit gratuit pentru toţi cumpărătorii jocului. De asemenea, pasionaţii Battlefield vor avea ocazia să încerce jocul mai devreme, o sesiune multiplayer de testare beta fiind planificată pentru luna septembrie, pe toate platformele pe care va fi lansat Battlefield 3.

Versiunea finala a jocul îşi va găsi drumul către magazine pe 25 octombrie 2011, ediţia de PlayStation 3 a lui Battlefield 3 urmând să conţină, pe acelaşi disc Blu-ray, şi jocul Battlefield 1943.

1 COMENTARIU

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.