04

Produsele Apple au fost ironizate mereu de către concurenți, nu a fost o exceptie și nici noul laptop de 12 inch MacBook.

Una dintre primele companii care au numit noul MacBook „un produs învechit” a fost Lenovo, care a comparat grosimea laptopului Apple (13,1 mm), cu grosimea lui Yoga 3 Pro (12,8 mm). În apărarea MacBook-ului putem spune că Lenovo a uitat să indice faptul că laptopul său e cu 280 de grame mai greu decît noul MacBook. Printre avantajele lui Yoga 3 Pro mai sunt două porturi USB și un ecran tactil cu o rezoluție mai mare.

la

Nu a ratat această ocazie nici compania Dell, care a pus accentul pe calitatea ecranului Retina. Potrivit Dell, în laptopul său „fără margini”, de 13 inch, Dell XPS, sunt cu 2 milioane de pixeli mai mult decît în noul MacBook.

dl

Compania ASUS indică faptul că laptopul său, Zenbook UX305, este mai subțire decît noul Macbook (12,3 mm, față de 13,1 mm) și are un preț de 2 ori mai mic. Cu toate acestea, nu trebuie de uităt faptul că versiunea de bază a laptopului ASUS de 13 inch, are o rezoluție de 1920×1080 pixeli.

as

Mai jos vedeți și un video popular în care sunt ironizați designerii care au creat MacBook-ul.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.